ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η αποκαλυπτική εμφάνιση των Måneskin που λογοκρίθηκε από τα VMA (φωτο-βίντεο)

Οι Måneskin αιφνιδίασαν και τους σκηνοθέτες

Η αποκαλυπτική εμφάνιση των Måneskin που λογοκρίθηκε από τα VMA (φωτο-βίντεο)

Τα απρόοπτα των σούπερσταρ και των σελέμπριτι είναι σχεδόν ετήσια παράδοση για τα MTV VMAs και η χθεσινή βραδιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. 

Όταν οι Måneskin ανέβηκαν στη σκηνή, δεν προκάλεσαν μόνο το αναμενόμενο ντελίριο στο κοινό αλλά αιφνιδίασαν και τους σκηνοθέτες που «λογόκριναν» την perfomance της μπάντας που μόλις είχε αρχίσει να «ροκάρει» την επιτυχία Supermodel.

Με το που ξεκίνησε το πασίγνωστο κομμάτι, το τοπ της μπασίστριας Victoria De Angelis έπεσε, αποκαλύπτοντας το στήθος της. Οι κάμερες στράφηκαν στα άδεια καθίσματα και, αντί για την μπάντα στη σκηνή, οι τηλεθεατές έβλεπαν καρέκλες για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

Η 22χρονη μουσικός δεν αιφνιδιάστηκε και συνέχισε να παίζει μπάσο, συνοδεύοντας στο ρυθμό το υπόλοιπο συγκρότημα.

Τηλεθεατές που δεν γνώριζαν τι έχει συμβεί, διαμαρτυρήθηκαν για τα άκυρα πλάνα των καθισμάτων, γράφοντας τα παράπονά τους στο twitter.


Άλλοι πάλι απλώς περιορίστηκαν στο να αποθεώσουν το αποκαλυπτικό παντελόνι του Damiano. Τα VMA λογόκριναν την εμφάνιση των Måneskin στη σκηνή λόγω «ατυχήματος με την γκαρνταρόμπα» Τα VMA λογόκριναν την εμφάνιση των Måneskin στη σκηνή λόγω «ατυχήματος με την γκαρνταρόμπα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.