Η Disney ήθελε να κάνει νέα ταινία με τον Τ.Ντεπ αλλά εισέπραξε «όχι»: «Δεν με στηρίξατε με την Χερντ»

Δυσαρεστημένος και με το Hollywood

Η Disney ήθελε να κάνει νέα ταινία με τον Τ.Ντεπ αλλά εισέπραξε «όχι»: «Δεν με στηρίξατε με την Χερντ»

Ο Τζόνι Ντεπ απέρριψε κάθε συνεργασία από δω και στο εξής με την Disney και έβαλε τέλος στις όποιες πιθανότητες για να τον δούμε ξανά ως «Τζακ Σπάροου» στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, ο Ντεπ είναι έξαλλος που η Disney δεν τον στήριξε στην διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης με την Αμπερ Χερντ και δεν θέλει ούτε να τους βλέπει.

Υπήρξαν φήμες πως είχε δεχτεί πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει σε ένα ακόμη σίκουελ των «Πειρατών» λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια, ωστόσο ο ίδιος έλεγε στους συνεργάτες του πως δεν τον «ενδιαφέρει να συνεργαστεί ξανά με την Disney. Τον παράτησαν στα τυφλά παρά το ότι η Αμπερ έλεγε ένα σωρό ψέματα», όπως αποκάλυψε φίλος του.

Ο Ντεπ από τις Κάννες, δεν έκρυψε την γενικότερη δυσαρέσκειά του με το Hollywood, καθώς τον καταδίκασαν χωρίς να έχουν στοιχεία και όπως αποδείχθηκε, η Αμπερ Χερντ ήταν αυτή που είπε ψέματα στην υπόθεση.

Εξαιρετικά απίθανο να μπει ξανά σε στούντιο για ταινία

«Εχει αποφασίσει πως ότι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα στούντιό τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία» ανέφερε η πηγή στην Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Χόλιγουντ. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.