ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Φ.Σκορδά προσπαθεί να «μαζέψει τα αμάζευτα» μετά την χθεσινή λιποθυμία της Α.Γραμμέλη και την στάση της

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά - Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου»

Η Φ.Σκορδά προσπαθεί να «μαζέψει τα αμάζευτα» μετά την χθεσινή λιποθυμία της Α.Γραμμέλη και την στάση της

Τα «αμάζευτα» προσπάθησε να «μαζέψει» το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά μετά την χθεσινή λιποθυμία της Αφροδίτης Γραμμέλη και την στάση που κράτησε η ίδια, και το τηλεοπτικό συνεργείο.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως αντί να γίνει «πάσα» σε διαφημίσεις την ώρα που έγινε το περιστατικό, συνέχιζαν να δείχνουν πλάνα της δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, προκειμένου να δικαιολογηθεί τόνισε:

«Αυτό που ήθελα και θεωρώ σωστό είναι να πάρω το πλάνο από το τραπέζι. Κάποιες στιγμές δεν είναι για να μοιράζονται. Κάποιες στιγμές πρέπει να μείνουν backstage και το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να φύγουμε από εδώ και να πάμε στην κουζίνα».

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία ανέφερε ότι είναι πολύ καλύτερα και πως σύντομα θα επιστρέψει στο πόστο της.

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι αδύνατον να απαντήσω και δεν είναι θέμα αγένειας, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντώ ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε όλα τα μηνύματα.

Το φάρμακο είναι η αγάπη στην περίπτωσή μου. Η μεγαλύτερη ευχή που δίνω για όλους μας είναι να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ. Είσαι το κορίτσι της καρδιάς μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.