Η Ι.Κογεβίνα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: Άφησε την υποκριτική και έγινε επαγγελματίας πιλότος (φωτό)

Η Ιζαμπέλα διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social media

Η Ι.Κογεβίνα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: Άφησε την υποκριτική και έγινε επαγγελματίας πιλότος (φωτό)

Γεννημένη στις 27 Μαΐου του 1978, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη μικρή οθόνη όπου και πρωταγωνίστησε σε πολύ επιτυχημένες σειρές.

Tελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπουδές στην ψυχολογία, έκανε ένα διάλειμμα για να παρακολουθήσει στην Αγγλία σεμινάρια πάνω στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, στη συνέχεια γύρισε πίσω στην Ελλάδα όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην πληροφορική.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην Athens Voice, τον καιρό που άρχισε να δουλεύει σαν προγραμματίστρια αποφάσισε παράλληλα να γραφτεί και στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Η 44χρονη σήμερα κοπέλα, τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε ένα μικρό ρόλο στο βασικό καστ της δραματικής σειράς «Μυστικά και Λάθη» ενώ την επόμενη σεζόν ήταν μέρος του καστ της σειράς «Έτσι Ξαφνικά». Παράλληλα με την παρουσία της σε αυτή τη σειρά ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο παίζοντας σε συνολικά 16 επεισόδια της αστυνομικής σειράς «10η εντολή» μέχρι και το 2007.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @isabella_kogevina

Την περίοδο 2005-2006 συμμετείχε επίσης στις σειρές «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και «Τα παιδιά της Νιόβης». Τη σεζόν 2006-2007 έπαιξε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Ήρθε κι έδεσε» συμπρωταγωνιστώντας με τον Γιάννη Μπέζο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Ακολούθησε η κωμική σειρά «Φίλα το βάτραχό σου» που διήρκησε για δύο σεζόν. Από το 2009 μέχρι το 2011 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή δραματική σειρά «Κάρμα». Τη σεζόν 2010-2011 είχε ένα ρόλο στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της σειράς «Ονειροπαγίδα».

Το 2012 επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» ενώ στη συνέχεια την είδαμε στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» τη σεζόν 2014-2015. Το 2018 εντάχθηκε στο καστ του πρώτου κύκλου της καθημερινής σειράς «Το Τατουάζ» ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στο τέλος της σεζόν. Τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε σε δύο ιστορίες της σειράς «Ου Φονεύσεις».

Η Ιζαμπέλα διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social media ωστόσο είναι γνωστό πως είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από τον πρώτο της γάμο και είναι αγόρια, ενώ το τρίτο είναι ένα κοριτσάκι από τον δεύτερο γάμο της.

Το νέο επάγγελμα
Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα από το 2019, έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα καθώς εργάζεται ως επαγγελματίας πιλότος χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπει οριστικά την τέχνη της υποκριτικής. Πώς σκοπεύει να συνεχίσει με τα δύο της τώρα πια επαγγέλματα;

Η ίδια έχει πει στην Athens Voice: «Η ηθοποιία είναι έρωτας που δεν τελειώνει και με ενδιαφέρουν πάντα οι καλές προτάσεις. Όμως τώρα πια έρωτας είναι για μένα και η δουλειά μου σαν πιλότος. Σκοπεύω να τα συνεχίσω και τα δύο, ψάχνω μάλιστα μια φόρμουλα ώστε να τα συνδυάσω και ελπίζω πως θα τα καταφέρω. Ξέρεις, οι επαγγελματίες πιλότοι μπορούν να πετούν μέχρι τα 65 τους χρόνια. Αλλά και τότε, όταν τα φτάσω, δεν σκοπεύω να χάσω τις χαρές της αεροπλοήγησης, θα κάνω πτήσεις με προσομοίωση! Θα σου φανεί περίεργο αλλά και τα δύο μου επαγγέλματα έχουν κάτι κοινό: δεν υπάρχει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο αυτό που λέμε “ίδια μέρα”… δηλαδή άλλο αεροπλάνο, άλλο δρομολόγιο, άλλοι επιβάτες, άλλος προορισμός, όπως και άλλο έργο, άλλο σενάριο, άλλοι ηθοποιοί απέναντί σου, άλλοι θεατές. Κι αυτό είναι κάτι που με κάνει να μη βαριέμαι ποτέ».

Όσο για το πώς πήραν οι δικοί της άνθρωποι την απόφαση να γίνει πιλότος; «Η κολλητή μού έβαλε τις φωνές όταν της ανακοίνωσα πως διαβάζω για να πάρω το δίπλωμα επαγγελματία πιλότου, μετά κάλμαρε. Οι φίλοι μου λένε πως πετώντας κάποια μέρα θα φτάσω και στο φεγγάρι. Η μαμά μου, η οποία σημειωτέον δεν μπαίνει ποτέ της σε αεροπλάνο, τα φοβάται, νομίζω ότι είναι πια περήφανη για μένα που τα κατάφερα…».

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες με τις οποίες ποζάρει με στολή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.