ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Κ.Καινούργιου απαντά στον Ν.Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ – Εκείνος κάνει την καινούργια»

«Αν δεν ήταν ο Ν.Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

Η Κ.Καινούργιου απαντά στον Ν.Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ – Εκείνος κάνει την καινούργια»

Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, απάντησε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει για την ξανθιά παρουσιάστρια, πως είναι «εμετός η τηλεόραση που κάνει».

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και της Αφροδίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και… έκραξε την εκπομπή για την τακτική που ακολούθησε ο δημοσιογράφος.

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη “αυτή είπε αυτό για εσάς”, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός» είχε πει αρχικά.

«Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η… μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα» είχε συμπληρώσει.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

Σήμερα, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο του παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της με ευγενικό τρόπο χωρίς να θέλει να συνεχίσει το θέμα.

«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο» ανέφερε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.