ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε τόσο στενό φόρεμα που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει (βίντεο)

Δείτε το viral βίντεο

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε τόσο στενό φόρεμα που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει (βίντεο)

Για χάρη της ομορφιάς και της μόδας η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστό πως μερικές φορές επιλέγει να φορέσει αρκετά άβολα ρούχα.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα Social Media και την δείχνει, μετά από επίδειξης μόδας στο Μιλάνο, με ένα κολλητό στο σώμα, ασημένιο και λαμπερό φόρεμα με αποκαλυπτικά δεσίματα.

Μέχρι εκεί όλα καλά, όμως… υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα… Ποιο ήταν αυτό; Δε μπορούσε να περπατήσει, αλλά ούτε και να κάτσει μέσα σε αυτό.

Σε ένα ξεκαρδιστικό TikTok που μοιράστηκε η φίλη της σταρ την Κυριακή, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί την «τακτική του κάβουρα». Τη βλέπουμε να τρέχει προς τα σκαλοπάτια και να γυρνάει στο πλάι ώστε να στηριχθεί από το κιγκλίδωμα.

Αφού δε λειτουργεί ούτε αυτή η μέθοδος, η ευρηματική Καρντάσιαν καταφεύγει σε άλλη: Αναγκάζεται να χοροπηδάει ένα-ένα τα σκαλοπάτια για να τα ανέβει.

@steph_shepI’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song – Cavendish Music

Σε μια άλλη σκάλα, η Καρντάσιαν δέχεται βοήθεια, καθώς βλέπουμε ανθρώπους να της κρατούν τα χέρια, ενώ κάνει μικρά βήματα για να φτάσει στην κορυφή. Έτοιμη να πέσει, τα τακούνια της σχεδόν δεν αγγίζουν το πάτωμα.

«Υπάρχει ασανσέρ;», ρωτάει απελπισμένη. Αυτή τη φορά κάποιος κρατάει το φόρεμά της για να μην πιαστεί στα πανύψηλα ασημένια στιλέτο της.

Οι σκάλες δεν ήταν το μόνο πράγμα που δεν άφηνε την Κιμ να λάμψει μέσα στο ασημένιο φόρεμά της. Πλάνα δείχνουν την Κιμ να παλεύει να μπει σε ένα αυτοκίνητο. Εκτός από το μάκρος του φορέματος, ο κορσές δε φαίνεται να βοηθάει ούτε αυτός ιδιαίτερα την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σταρ φαίνεται να πηδάει πάνω στο κάθισμα και να στριφογυρίζει στη θέση της. Μη μπορώντας να καθίσει, γέρνει πίσω στο κάθισμα και αποφασίζει να ξαπλώσει. Στην ενότητα των σχολίων, πολλοί θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν με τις ικανότητες της Καρντάσιαν. «Ο θεός δίνει τις πιο δύσκολες μάχες του στους πιο δυνατούς στρατιώτες του», σχολίασε ένας θαυμαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.