ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαίρη Βιτανάρος ποζάρει με τα «καυτά» εσώρουχά της και «κολάζει» το Instagram (φωτό)

Η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια

Η Μαίρη Βιτανάρος ποζάρει με τα «καυτά» εσώρουχά της και «κολάζει» το Instagram (φωτό)

Με νέα ανάρτηση επανήλθε στο Instagram η Μαίρη Βιτινάρος, η model instructor που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM 5.

Το διεθνές top model με έδρα το Λος Άντζελες βρίσκεται στην Ελλάδα και το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες φορά μόνο τα εσώρουχά της σε φουξ απόχρωση.

Η Μαίρη Βιτινάρος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, μπροστά από μία λευκή κουρτίνα σε κάποιο σπίτι στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες της απέσπασαν χιλιάδες likes, ενώ οι περισσότεροι από τους ακολούθους της σχολίασαν το σώμα και τους κοιλιακούς της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος

Με καταγωγή από Ελλάδα και Αυστραλία, η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά, ενώ από μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια.

Το ύψος της είναι 1,84, το οποίο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και το περπάτημα στην πασαρέλα, εξασφάλισαν στη Μαίρη Βιτινάρος πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex, ενώ έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

Με 149.000 ακόλουθους στο Instagram, το νέο πρόσωπο του προηγούμενου GNTM, είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.