ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Μαντόνα επανακυκλοφορεί το βιβλίο «Sex» και μας θυμίζει ποια ήταν 30 χρόνια πριν (φωτό)

Ο οίκος Saint Laurent φροντίζει να μάθουν οι νεότερες γενιές όσα συνέβησαν στα 90s

Η Μαντόνα επανακυκλοφορεί το βιβλίο «Sex» και μας θυμίζει ποια ήταν 30 χρόνια πριν (φωτό)

Το πρωτοποριακό βιβλίο Sex της Μαντόνα, με τις σεξουαλικά φορτισμένες και ερωτικές εικόνες, προσέλκυσε μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και αντιδράσεις όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1992.

Ο πολιτιστικός και κοινωνικός αντίκτυπός του διαρκεί μέχρι σήμερα, με το βιβλίο να αποτελεί τεχνούργημα μιας καθοριστικής φάσης της καριέρας της.

Τώρα, 30 χρόνια μετά, το βιβλίο επανακυκλοφορεί από την Saint Laurent Rive Droite με μια νέα έκδοση που εκδίδεται από τον εκδοτικό οίκο Callaway. Για να γιορτάσει την επανέκδοση, η Saint Laurent διοργανώνει μια έκθεση στην Art Basel, την οποία επιμελούνται η Μαντόνα και ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Άντονι Βακαρέλο, όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Μαϊάμι εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους από το βιβλίο.

Οι φωτογραφίες με τον φακό του Στίβεν Μεϊζέλ θα εκτεθούν σε ένα προσωρινό παραθαλάσσιο «κουτί» που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση. Δημιουργήθηκαν μόνο 800 αντίτυπα και ένας περιορισμένος αριθμός θα υπογραφεί από τη Μαντόνα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τη φιλανθρωπική οργάνωση Raising Malawi, της ίδιας της Μαντόνα, μέσω δημοπρασίας τους επόμενους μήνες. Στην έκθεση θα διατίθενται επίσης προς πώληση μπλουζάκια και τσάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παραλιακή γκαλερί Saint Laurent θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες άνω των 18 ετών από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου (10 π.μ. – 7 μ.μ.).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.