ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Μαντόνα με δαντελένιο κορσέ και διχτυωτό καλσόν «ρίχνει» το Tik Tok (βίντεο)

Η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές της

Η Μαντόνα με δαντελένιο κορσέ και διχτυωτό καλσόν «ρίχνει» το Tik Tok (βίντεο)

Η64χρονη Μαντόνα δεν βαριέται ποτέ. Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε νέα εμφάνιση στο Tik Tok και δεν άφησε και πολλά στη… φαντασία μας. Η Μαντόνα εμφανίστηκε με ένα διάφανο δαντελένιο κορσέ-σουτιέν και ένα διχτυωτό καλσόν.

Η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές της, οι οποίοι κάποιοι την αποθέωσαν και άλλοι, μάλλον, δεν ενθουσιάστηκαν. Μάλιστα, υπήρξαν και ορισμένοι, οι οποίο χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη εμφάνιση πρόστυχη.

Η 64χρονη τραγουδίστρια επιδείκνυε τη φόρμα της, φορώντας ένα διάφανο δαντελένιο κορσέ σουτιέν, με διχτυωτό καλσόν και ένα μαύρο γιλέκο με ζώνη σε στυλ BDSM, ενώ χόρευε στους ρυθμούς του «Period Ahh Period Uhh» της Britt Barbie.

Η Μαντόνα χορεύει και αγγίζει αισθησιακά το σώμα της, προτού δείξει στους θαυμαστές της το μεσαίο της δάχτυλο. Η διάσημη τραγουδίστρια συμπλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και διαμαντένιες αλυσίδες και βραχιόλια με κουβανέζικους κρίκους.


Πίσω της ήταν ορατή μια μεγάλη λευκή μπανιέρα, καθώς και ένας μεταλλικός ανεμιστήρας, έργα τέχνης και λουλούδια. Οι 2,9 εκατ. θαυμαστές της ήταν σίγουρα ευχαριστημένοι με το δωρεάν σόου, με έναν να γράφει: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη Μαντόνα».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η ποπ σταρ έδειξε την άγρια πλευρά της, καθώς ερωτοτροπούσε με τον Post Malone στην πολυαναμενόμενη συναυλία του στη Νέα Υόρκη. Η Μαντόνα πρόσφατα προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «γκέι». Η Μαντόνα τα έβγαλε όλα στο Tik Tok Η Μαντόνα τα έβγαλε όλα στο Tik Tok

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.