Η Μαρία Σολωμού κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte – «Τι είμαι ρε μ@@@κα;» (βίντεο)

O τράπερ αποφάσισε να κάνει πλάκα στην ηθοποιό και κατέγραφε την αντίδρασή της

Η Μαρία Σολωμού κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte – «Τι είμαι ρε μ@@@κα;» (βίντεο)

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την Μαρία Σολωμού σε μια μια σκηνή… ζηλοτυπίας με τον Mente Fuerte. 

O τράπερ αποφάσισε να κάνει πλάκα στην ηθοποιό και κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο.

Ο Mente Fuerte προσποιούνταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στο δωμάτιο.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει ο Mente Fuerte, προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο. Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στο δωμάτιο και.. παρακολουθεί την «συζήτηση».

Κάποια στιγμή λοιπόν ο τράπερ τελειώνει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημα του. Και έρχεται η αντίδραση της ηθοποιού… «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.