ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μπίλι Άιλις έβαλε μπικίνι και αποκάλυψε το τατουάζ που έχει στο στήθος της (φώτο)

«Έχω ένα εδώ που γράφει “Eilish”. Ναι αγαπώ τον εαυτό μου»

Η Μπίλι Άιλις έβαλε μπικίνι και αποκάλυψε το τατουάζ που έχει στο στήθος της (φώτο)

Η Μπίλι Άιλις, σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με μπικίνι, έδειξε ένα τατουάζ το οποίο είχε πει ότι δε θα έβλεπαν ποτέ οι θαυμαστές της καθώς το έχει κάτω από το στήθος της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη επιδεικνύει το στήθος της. Τη φωτογραφία ανήρτησε η φίλη της Άιλις, Αναμπέλ Ζίμερ, το Σάββατο. Σε αυτή η νεαρή τραγουδίστρια ποζάρει να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μπικίνι.

Η ίδια, πάντως, είχε φροντίσει να δώσει κάποιες πληροφορίες για το τατουάζ αυτό το 2021 όταν δήλωνε στο Rolling Stone ότι είχε γράψει το όνομά της με γοτθική γραμματοσειρά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπίλι Άιλις είχε κάνει το τατουάζ μια ημέρα μετά τον θρίαμβό της στα Grammy του 2020 όταν είχε κερδίσει πέντε βραβεία ανάμεσά τους αυτά για το άλμπουμ της χρονιάς, το τραγούδι της χρονιάς.

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες της. Η αποκαλυπτική εικόνα είναι η 4η:

«Έχω ένα εδώ που γράφει “Eilish”. Ναι αγαπώ τον εαυτό μου» είχε δηλώσει τότε η 21χρονη τραγουδίστρια. δεν είναι το μοναδικό τατουάζ που έχει – αν και είναι το μόνο που δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος.

Έχει ένα τατουάζ δράκου πάνω από τον μηρό της και το αποκάλυψε για πρώτη φορά όταν πόζαρε για τη βρετανική Vogue το 2021 και αργότερα σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram.

Έχει επίσης μια συλλογή από νεράιδες τατουάζ στο χέρι της, τις οποίες αποκάλεσε «αγαπημένες» της σε ανάρτηση στα social media.

«Το πιο πρόσφατο, οι γλυκές μου μικρές νεράιδες φύλακες άγγελοι, από το αγαπημένο μου παιδικό βιβλίο» εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.