ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ντούα Λίπα επισημοποίησε τη σχέση της με τον γιο του Κώστα Γαβρά (φωτό)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δημοσιοποιούν τη σχέση

Η Ντούα Λίπα επισημοποίησε τη σχέση της με τον γιο του Κώστα Γαβρά (φωτό)

Η Ντούα Λίπα φαίνεται ότι επισημοποίησε τη σχέση της με γιο του Κώστα Γαβρά και σκηνοθέτη, Ρομέν, αφού ανέβασε σε story στο Instagram μια polaroid φωτογραφία όπου κάθονται μαζί και γελάνε. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται η σχέση τους μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει.

Οι φήμες για τη σχέση της Ντουα Λίπα, η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε την αλβανική υπηκοότητα, με τον Ρομέν Γαβράς ξεκίνησαν όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες από ένα πάρτι των BAFTA στο Λονδίνο μαζί με τον σκηνοθέτη και μπήκαν μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ένα δημοσίευμα της βρετανικής Mirror είχε αναφέρει ότι «βγαίνουν ραντεβού “αθόρυβα” εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

Δείτε το story της με τον Ρομέν Γαβράς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.