ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε διχάσει: Βλέπεις τη γάτα να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει τις σκάλες; (φώτο)

Ανάλογα με το προς ποια κατεύθυνση βλέπεις να πηγαίνει η γάτα, αποκαλύπτεται η στάση σου για τα πάντα γύρω σου

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε διχάσει: Βλέπεις τη γάτα να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει τις σκάλες; (φώτο)

Ένα τεστ δημοσιευμένο στο Minds Journal ισχυρίζεται πως η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας και συγκεκριμένα έρχεται να φανερώσει αν βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία ή απαισιοδοξία.

Ανάλογα με το προς ποια κατεύθυνση βλέπεις να πηγαίνει η γάτα, αποκαλύπτεται η στάση σου για τα πάντα γύρω σου. Αν πιστεύεις λοιπόν εκ πρώτης όψεως, ότι η γάτα ανεβαίνει τη σκάλα, βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία. Το μυαλό σου έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να ανεβαίνεις ψηλότερα στη ζωή σου και να κατακτάς συνεχώς κορυφές.

Αν πιστεύεις το αντίθετο, μάλλον αντιμετωπίζεις τη ζωή με καχυποψία και απαισιοδοξία. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχες στη ζωή σου ή οι συναναστροφές σου στο παρελθόν, σε έκαναν να υιοθετήσεις αρνητική στάση για τα πάντα γύρω σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.