ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Β.Κάβουρα με τον Γ.Τζαβέλλα – «Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη»

Αφορμή στάθηκε η ονομαστική εορτή του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Β.Κάβουρα με τον Γ.Τζαβέλλα – «Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη»

Η Βίκυ Κάβουρα, λίγο καιρό μετά την είδηση ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ανάρτησε στα social media την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, σήμερα 23 Απριλίου και με αφορμή την ονομαστική εορτή του συντρόφου της, η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, selfie φωτογραφία της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Μπροστά από την κάμερα ποζάρει η Βίκυ Κάβουρα και πίσω της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται, επειδή το φως του ήλιου πέφτει πάνω στο πρόσωπό του.

Ωστόσο, η αγαπημένη του, διευκρίνισε ότι ο άνδρας της φωτογραφίας είναι εκείνος, κάνοντας tag (αναφορά στο Instagram) το όνομά του.

Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία αφιέρωση στον σύντροφό της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.