ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Σάλμα Χάγιεκ πόζαρε γυμνή και έφερε τον… καύσωνα – Φορά μόνο την πετσέτα της και κάνει σάουνα (φώτο)

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνεις 57 τον Σεπτέμβριο»

Η Σάλμα Χάγιεκ πόζαρε γυμνή και έφερε τον… καύσωνα – Φορά μόνο την πετσέτα της και κάνει σάουνα (φώτο)

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ για ακόμη μία φορά «έριξε» το Instagram, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα στη σάουνα, στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη κρατώντας μόνο δύο πετσέτες σε σημεία του σώματός της.

Στη λεζάντα της έγραψε μεταξύ άλλων «Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας» και οι διαδικτυακοί της φίλοι όχι μόνο ενθουσιάστηκαν με τη σέξι Σάλμα Χάγιεκ, αλλά δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το σώμα της και τη μοναδική της γοητεία.

Ένας θαυμαστής της έμεινε έκπληκτος σχολιάζοντας «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνεις 57 τον Σεπτέμβριο», ενώ άλλος χαριτολογώντας έγραψε: «Πώς να “ρίξεις” το διαδίκτυο».

Χαρακτηρίζοντάς της ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, οι θαυμαστές της έκαναν τη δημοσίευση της ηθοποιού viral σε λίγα μόνο λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.