ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η σέξι φωτογράφιση της Ζιζέλ λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι

Το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα αυτή την εβδομάδα ότι παίρνει διαζύγιο

Η σέξι φωτογράφιση της Ζιζέλ λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι

Η45χρονη Ζιζέλ δείχνει στον Τομ Μπρέιντι τι πραγματικά χάνει, καθώς εντυπωσιάζει με το μπικίνι της για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.  Περνάει καλά η Ζιζέλ

Είναι γνωστό ότι η Ζιζέλ θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ενώ έχει εμφανιστεί και σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα αυτή την εβδομάδα ότι παίρνει διαζύγιο, μέσω ξεχωριστών δηλώσεων. Αυτή η επίσημη επιβεβαίωση από το ζευγάρι ήρθε μετά από εβδομάδες και εβδομάδες φημών, σχετικά με τη συζυγική τους κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.