Η σέξι ξανθιά που απορρίφθηκε από το GNTM και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες στα βραβεία πορνό

Τα «AVN Awards» θα πραγματοποιηθούν και φέτος σε μια λαμπερή τελετή στο Λας Βέγκας

Η σέξι ξανθιά που απορρίφθηκε από το GNTM και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες στα βραβεία πορνό

Μια ακόμα ελληνική συμμετοχή καταγράφεται στα βραβεία ταινιών ενηλίκων «AVN Awards» ή αλλιώς τα… «Oscar» της βιομηχανίας του πορνό.

Τα «AVN Awards» θα πραγματοποιηθούν και φέτος σε μια λαμπερή τελετή στο Λας Βέγκας, με τη χώρα μας να έχει αρκετές υποψηφιότητες.

Το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό της Θεσσαλονικιάς Χριστίνας Ανδρεάδου, η οποία θα βρεθεί στο Λας Βέγκας και θα διεκδικήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο με το καλλιτεχνικό της όνομα, «Christy White».

Η Ελληνίδα σταρ των ταινιών ενηλίκων, που πριν μερικά χρόνια είχε απορριφθεί από το GNTM, διαπρέπει στο χώρο του πορνό και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες. Η Χριστίνα Ανδρεάδου είναι το νέο αστέρι του SugarBabes – Greek Sex Είναι γεγονός! Η πρώτη ταινία της Χριστίνας Ανδρεάδου στο Sugarbabes... - HOT NEWS | Τα πιο HOT νέα

Αναλυτικά οι ελληνικές υποψηφιότητες:

• Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo,Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner
• Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver
• Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner
• Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.