ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Τζένιφερ Λόπεζ «εξαφανίστηκε» από τα social media (φωτό)

Η Τζένιφερ Λόπεζ έριξε «μαύρο» σε όλα τα προφίλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ «εξαφανίστηκε» από τα social media (φωτό)

Ανησυχία επικρατεί για τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, η οποία έχει ρίξει «μαύρο» σε όλα της τα προφίλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Λατίνα σούπερ σταρ έχει αφαιρέσει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει κατά καιρούς αναρτήσει στο Instagram, με αποτέλεσμα το προφίλ της να είναι παντελώς άδειο.

Παράλληλα, η φωτογραφία προφίλ της στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο έχει πάνω από 226 εκατομμύρια ακολούθους, δεν απεικονίζει την ίδια, αλλά ένα μαύρο φόντο.

Το προφίλ της Jennifer Lopez στο Instagram:

Όσον αφορά τους λογαριασμούς της σε Facebook, Twitter και TikTok, το υλικό που έχει δημοσιευτεί παραμένει αναρτημένο, ωστόσο οι φωτογραφίες προφίλ έχουν αλλάξει επίσης σε ένα μαύρο φόντο.

Η κίνηση αυτή της Jennifer Lopez έγινε χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση χθες το βράδυ, ενώ δεν έχει -προς το παρόν τουλάχιστον- δημοσιευτεί κάποιο σκάνδαλο που να δικαιολογεί αυτή την «εξαφάνιση».

Παρά τις προσπάθειες των ξένων μέσων, προς το παρόν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων της 53χρονης snowwoman αρνούνται να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Variety», πάντως, οι διασημότητες και ιδίως οι μουσικοί συχνά προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις λίγο πριν κάνουν κάποια μεγάλη ανακοίνωση, επί παραδείγματι σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

Σημειώνουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ της J Lo κυκλοφόρησε το 2014, όμως η ίδια παραμένει ενεργή στη μουσική σκηνή, έχοντας μάλιστα εμφανιστεί και στην εμβληματική σκηνή του Super Bowl το 2020, μαζί με τη Σακίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η ίδια έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το Netflix για να πρωταγωνιστήσει σε μια επερχόμενη ταινία που αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα στο 2023, ενώ πέρυσι λάνσαρε μία σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος με την υπογραφή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.