ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τζένιφερ Λόπεζ βάλθηκε να μας «τρελάνει»: Ποζάρει με μαγιό & μας «στέλνει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φώτο)

Ο γυμναστής της, αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της Λατίνας σούπερ σταρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ βάλθηκε να μας «τρελάνει»: Ποζάρει με μαγιό & μας «στέλνει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φώτο)

Η 52χρονη Τζένιφερ Λόπεζ έχει βαλθεί να μας «τρελάνει», καθώς πόζαρε στα social media με άκρως καλοκαιρινή διάθεση προκαλώντας θαυμασμό για το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Λατίνα σούπερ σταρ για ακόμα μια φορά ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram όταν ανέβασε στον λογαριασμό μερικές σέξι φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα μαύρο string μπικίνι, μεταξωτή ρόμπα, τεράστια γυαλιά και ψηλοτάκουνα mules.

«Καλοκαιρινή λειτουργία: ενεργοποιημένη», έγραψε η 52χρονη Λόπεζ στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιελάμβανε επίσης ένα βίντεο με την ίδια να στροβιλίζεται με το κομψό μαγιό της.

Η JLo, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Μπεν Άφλεκ, είναι γνωστό πως γυμνάζεται εντατικά και φυσικά προσέχει τη διατροφή της. Ο προσωπικός της γυμναστής David Kirsch μιλώντας για εκείνη στην «Post» είχε πει πως είναι «πολύ συγκεντρωμένη και πολύ πειθαρχημένη».

«Η Τζένιφερ δεν τα παρατάει, είναι σκληροπυρηνική», δήλωσε ο Kirsch για να συνεχίσει: «Έχει καλύτερο μυϊκό τόνο από μερικούς από τους πελάτες μου που είναι 25 ετών».

Ο διάσημος γυμναστής είπε επίσης ότι η J.Lo «κρατάει τη διατροφή της πολύ καθαρή» και «δεν έχει πιει καφεΐνη ή αλκοόλ εδώ και χρόνια».

Όσο για αυτή την αγέραστη επιδερμίδα; Αντί να βασίζεται σε μπότοξ ή ενέσιμα – «δεν είμαι αυτό το άτομο», είχε πει η ίδια το 2020 – αποκαλύπτοντας πως αλείφει το δέρμα της με ελαιόλαδο λέγοντας: «Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια γιατί πραγματικά λειτουργεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε το κλειδί, για την τέλεια επιδερμίδα είναι να είσαι επιμελής. «Ένα από τα πράγματα που θα ενθάρρυνα όλους να κάνουν από τη στιγμή που είναι 15 ετών, ακόμα και νεότεροι, είναι να φορούν αντηλιακό κάθε μέρα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό για την περιποίηση του δέρματος που ο κόσμος πρέπει να κάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.