ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τζένιφερ Λόρενς ποζάρει χωρίς σουτιέν και με βαθύ ντεκολτέ σε πάρτι στο Λος Άντζελες (φωτό)

Η Τζένιφερ Λόρενς τράβηξε τα βλέμματα με την αποκαλυπτική της εμφάνιση

Η Τζένιφερ Λόρενς ποζάρει χωρίς σουτιέν και με βαθύ ντεκολτέ σε πάρτι στο Λος Άντζελες (φωτό)

Ανάμεσα στα διαφανή φορέματα, τα cut-outs και τις φούστες με σκίσιμο στο πλάι, η Τζένιφερ Λόρενς ξεχώρισε με μια αναζωογονητική άποψη στο σέξι βραδινό ντύσιμο κατά τη διάρκεια του ετήσιου πάρτι Best Performances του περιοδικού W στο Λος Άντζελες χθες το βράδυ.

Για την εορταστική περίσταση, η Τζένιφερ Λόρενς έκανε μια εμφάνιση χωρίς σουτιέν με ένα μαύρο σακάκι που άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ κι εκτεινόταν μέχρι το πάνω μέρος της μέσης της.

Το συνδύασε με μια ασορτί μαύρη δερμάτινη μίντι φούστα και ένα ζευγάρι στρογγυλές γόβες με χρυσό τακούνι.

Για να ολοκληρώσει το ντύσιμό της επέλεξε μια μαύρη τσάντα ώμου με χρυσό λουράκι αλυσίδας, το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της και ένα ανοιχτόχρωμο μανικιούρ.

Τα ξανθά μαλλιά της χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς που έπεφταν πάνω από τους ώμους της και συνδύασε το eyeliner της με μπρονζέ δέρμα και nude χείλη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.