Κανονικά θα έπρεπε να του στήσουν ανδριάντα...

Η Βάσια Παναγοπούλου θα μηνύσει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου στην Κων/λη: «Με κακομεταχειρίστηκαν» (βίντεο)

«Μου έκαναν κακό στην υγεία και στη δουλειά μου - Ήταν βασανιστικό», τόνισε η ηθοποιός που επέστρεψε στην Ελλάδα με σπασμένο πόδι

Η Βάσια Παναγοπούλου θα μηνύσει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου στην Κων/λη: «Με κακομεταχειρίστηκαν» (βίντεο)

Για κακομεταχείριση και έλλειψη επαρκούς φροντίδας κατήγγειλε η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου τους υπαλλήλους του αεροδρομίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η ηθοποιός τόνισε πως της συμπεριφέρθηκαν απαίσια, αψηφώντας τον τραυματισμό που υπέστη, φέροντάς της διαρκώς αντιρρήσεις και προβλήματα.

Μάλιστα, σημείωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον τους, καθώς το ατύχημα που υπέστη (σ.σ. έσπασε το πόδι της) θα την αφήσει πίσω στα επαγγελματικά της.

Δείτε βίντεο με τα όσα δήλωσε:

«Μετά από ένα ταξίδι μεγάλο, 11 ωρών, όταν προσγειωθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη ήρθε η σκάλα.

Δεν ακούμπησε σωστά στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μικρό κενό.

Εγώ βγήκα πρώτη και το πόδι μου το ένα βρέθηκε στο κενό ανάμεσα στο αεροπλάνο και τη σκάλα και σοριάστηκα στο πλατύσκαλο.

Ευτυχώς σοριάστηκα στο πλατύσκαλο και δεν πήρα έτσι τα σκαλιά, να πέσω στο τσιμέντο να σκοτωθώ.

Αυτό που ακολούθησε μετά είναι πραγματικά απάνθρωπο και βασανιστικό.

Ήρθαν οι δύο νοσοκόμοι, με έβαλαν να καθίσω, μου έβαλε μία νοσοκόμα ένα σπρέι και μία αλοιφή, άρχισε να μου τρίβει το πόδι.

Της λέω “μην το κάνεις αυτό”, ήταν πολύ πρησμένο το πόδι μου και ήταν εμφανές ότι ο αστράγαλος έχει μετακινηθεί.

Μου λέει “σηκωθείτε”. Λέω “πονάω πάρα πολύ, θέλω να πάω στο νοσοκομείο”.

Μου λέει “αν πάτε στο νοσοκομείο θα χάσετε και την πτήση και θα είναι με δικά σας έξοδα”.

Είπα “οκ, φέρτε μου ένα καρότσι να πάω στην επόμενη πύλη, που είναι για να πάρω την πτήση για Αθήνα, γιατί το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι αχανές”.

Μου είπε ότι “δεν υπάρχει λόγος, ένα διάστρεμμα είναι, δεν έχετε σπάσει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να πάτε με καρότσι”.

Οπότε, αναγκάστηκα και περπάτησα γύρω στα 12 λεπτά, μέχρι να φτάσω στην πύλη για Αθήνα.

Έφτασα στην Αθήνα, πήγα στο ΚΑΤ, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι υπάρχει κάταγμα στον αστράγαλο», είπε.

Kλείνοντας, η ηθοποιός ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα έχει το πόδι της σε γύψο, γεγονός που της δημιουργεί πρόβλημα με τη δουλειά της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.