Η βράβευση του Κέβιν Σπέισι στη «σκιά» του σεξουαλικού σκανδάλου

Το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο του απένειμε το βραβείο «Mole Antonelliana»

Η βράβευση του Κέβιν Σπέισι στη «σκιά» του σεξουαλικού σκανδάλου

Ο Κέβιν Σπέισι ζει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό μετά τις καταγγελίες που έχουν λειτουργήσει, όπως είναι λογικό, ανασταλτικά στην καλλιτεχνική διαδρομή του.

Το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο απένειμε στον ηθοποιό το βραβείο «Mole Antonelliana» για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο.

Οι δηλώσεις του για τη βράβευση και η συγκίνηση

«Με την απονομή αυτού του βραβείου υπερασπίζεστε σθεναρά τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα και γι’ αυτό θα πρέπει να σας χειροκροτήσουμε», είπε ο ηθοποιός απευθυνόμενος στους διοργανωτές, λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του σε βρετανικό δικαστήριο, όπου αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση.

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας πόσο «ευλογημένος και ευγνώμων νιώθει» στους περίπου 400 καλεσμένους που παρακολούθησαν την εκδήλωση στον εμβληματικό πύργο Mole Antonelliana, όπου στεγάζεται το Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου.

Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, την οικογένειά του, τον μάνατζέρ του Έβαν Λαουενστάιν (Evan Lowenstein) για την υποστήριξή του αποκαλώντας τον ως «τον αδελφό που δεν είχα ποτέ» ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και στον Ιταλό σκηνοθέτη Φρανκ Νέρο για τον ρόλο του στην ταινία «Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε τον Θεό» η οποία γυρίστηκε στο Τορίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη βράβευση ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού για την υποκριτική ενώ μίλησε και για την ταινία «American Beauty» του 1999, για την οποία κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.