ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Ζιζέλ βάζει «φωτιά» με αποκαλυπτικό φόρεμα σε νέα καλοκαιρινή καμπάνια (φωτό-βίντεο)

Το διάσημο μοντέλο έχει κάνει δυνατό come back στον χώρο του μόντελινγκ μετά τον χωρισμό της

Η Ζιζέλ βάζει «φωτιά» με αποκαλυπτικό φόρεμα σε νέα καλοκαιρινή καμπάνια (φωτό-βίντεο)

Η Ζιζέλ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον οίκο Jimmy Choo δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες της, όπου φοράει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα.

Το διάσημο μοντέλο έχει κάνει δυνατό come back στον χώρο του μόντελινγκ μετά τον χωρισμό της με τον με τον πρώην άσο του NFL, Τομ Μπρέιντι. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου.

Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή φωτογραφήθηκε για την καλοκαιρινή καμπάνια του Jimmy Choo και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Youtube από το επίσημο κανάλι του διάσημου οίκου η Ζιζέλ κόβει την ανάσα.

Το super model έχει ένα μοναδικό ταμπεραμέντο και καταπληκτική καλλίγραμμη σιλουέτα. Μετά από τις φωτογραφίες της για χάρη της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας του οίκου Jimmy Choo απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο θεά είναι.

Η Βραζιλιάνα καλλονή υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη για 8 χρόνια. Το 2014 αναδείχθηκε από το Forbes ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Η Ζιζέλ ήταν μόλις 13 ετών όταν συμμετείχε για πρώτη φορά (και κέρδισε) σε διαγωνισμό μοντέλων στο Σάο Πάολο. Όλα άλλαξαν στα 18 της όταν έφθασε στη Νέα Υόρκη και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα με ρούχα του Alexander McQueen που την ονόμασε «το Σώμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχέση της με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο απασχόλησε πολύ τον διεθνή Τύπο και ο χωρισμός τους το 2005 ήταν αναπόφευκτος καθώς δεν ήθελαν τα ίδια πράγματα. Τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε το αστέρι του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι και απέκτησαν δυο παιδιά: τον 13χρονο Μπέντζαμιν και την 10χρονη Βίβιαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.