ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της… κόβουν την ανάσα

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξάλλου είναι γνωστό ότι λατρεύει τη γυμναστική

Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της… κόβουν την ανάσα

Ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι φαίνεται πως περνά η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, καθώς ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Η ίδια, όπως έχει γίνει γνωστό έχει αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ αλλά δεν έχει ανακοινώσει σε ποιο κανάλι θα τη βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη.

Μέχρι στιγμής βέβαια απολαμβάνει τις ηλιόλουστες ημέρες και τις βουτιές στη θάλασσα, την οποία και λατρεύει.

Παράλληλα, όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram και να ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία στα ύψη.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, που φόρα το μαγιό της και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Το καλογυμνασμένο κορμί της και οι κοιλιακοί «φέτες» που έχει «κόβουν» την ανάσα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξάλλου είναι γνωστό ότι λατρεύει τη γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο «Hello», έχει φροντίσει να διαμορφώσει στο σπίτι της δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύει όσο πιο υγιεινά μπορεί και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνει στον οργανισμό της καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.