ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιωάννα Μπέλλα… αγνώριστη μετά τις πλαστικές και τα φίλτρα! Έτσι μαζεύεται κόσμος στα προφίλ! (φωτό)

Τι απαντά η ίδια στα αρνητικά σχόλια

Η Ιωάννα Μπέλλα… αγνώριστη μετά τις πλαστικές και τα φίλτρα! Έτσι μαζεύεται κόσμος στα προφίλ! (φωτό)

Μια άλλη Ιωάννα Μπέλλα θα αντικρύσει κανείς αν ανοίξει το προφίλ της καλλονής μελαχρινής στο Instagram.

Bella ναι θα είναι… Ιωάννα όμως όχι αφού σαν να το παραέκανε με τα φίλτρα αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η ίδια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική και μαζεύει followers ανα τον κόσμο με ένα προφίλ που τίποτα δεν θυμίζει την ίδια όταν πρωτοσυστήθηκε.

Η Ι.Μπέλλα έσπευσε βέβαια να απαντήσει στον σωρό αρνητικών μηνυμάτων που δέχτηκε:

 «Τις τελευταίες μέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.