«Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της;»

Λίγες μέρες μετά τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, όπου περιληπτικά είπε: «προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία» και συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε θέση.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει το όσα συνέβησαν και στις δηλώσεις που έκανε, εξήγησε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα σαν άτομο, αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Στην συνέχεια τόνισε: «Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι».