Κ.Φραγκολιάς για την ανάρτηση της A.Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δ.Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»

«Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της;»

Κ.Φραγκολιάς για την ανάρτηση της A.Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δ.Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»

Λίγες μέρες μετά τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, όπου περιληπτικά είπε: «προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία» και συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε θέση.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει το όσα συνέβησαν και στις δηλώσεις που έκανε, εξήγησε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα σαν άτομο, αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Στην συνέχεια τόνισε: «Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.