ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Καινούργιου για Γ.Λιάγκα: «Πριν από 10 χρόνια είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό – Βλακεία μου»

«Είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, αλλά σαν άντρας τώρα που τον βλέπω, δεν τον θεωρώ γοητευτικό»

Κ.Καινούργιου για Γ.Λιάγκα: «Πριν από 10 χρόνια είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό – Βλακεία μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, δηλώνοντας πως μετανιώνει για ένα σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνον.

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, θυμήθηκε μια στιγμή που είχε χαρακτηρίσει «γοητευτικό» τον παρουσιαστή. Ο ηθοποιός υποστήριξε πως μετάνιωσε που είχε πει στο παρελθόν ότι η συνάδελφός του «είναι μόνο ωραία γυναίκα και όχι καλή ηθοποιός».

«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα. Έχω πει τέτοια βλακεία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, αλλά σαν άντρας τώρα που τον βλέπω, δεν τον θεωρώ γοητευτικό», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, έσπευσε να δικαιολογηθεί, αναφέροντας πως όλα είναι θέμα γούστου και τόνισε πως με τα χρόνια, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλάζουν τα πράγματα, το λέω με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.