ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή» (βίντεο)

Ο διάλογος με τον Τριαντάφυλλο στη διάρκεια της εκπομπής της

Κ.Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή» (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια συζήτησής το πρωί της Τρίτης με τον Τριαντάφυλλο, τόνισε μεταξύ πως «μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή».

Η συνομιλία τους που ολοκληρώθηκε με… ατάκα -«φωτιά» της γνωστής παρουσιάστριας, ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής τής αποκάλυψε ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει αρχικά «άφωνη» και στη συνέχεια να αυτοσαρκάζεται δείχνοντας ότι διαθέτει άφθονο χιούμορ.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ να τραγουδήσω; Όταν χορεύω όλοι κάνουν ζάπινγκ

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα γράψει για την Κατερίνα Καινούργιου με τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ τους να έχει ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ να τραγουδήσω; Με έχεις δει να χορεύω και όλοι κάνουν ζάπινγκ. Είμαι χάλια, όλα χάλια.

Τριαντάφυλλος: Σε έχω ακούσει και να τραγουδάς. Εσένα δεν σου αρέσει να σου λένε καλά λόγια. Νομίζεις ότι κάποιος σου λέει καλά λόγια για να σε «γλείψει».

Κατερίνα Καινούργιου: Βρε αγάπη μου! Πες μου ότι φοράω ωραία ρούχα, ότι ντύνομαι ωραία, αλλά φωνή και ρυθμό…

«Γιατί να σου πω για κάτι ψεύτικο; Τα ρούχα είναι ψεύτικα», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να πετάει ατάκα -«φωτιά».

«Μα, ψεύτικη είμαι όλη! Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια γελώντας, με όλους τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.