ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Καινούργιου σε Α.Μικρούτσικο: «Να πας του χρόνου να δουλέψεις στον Λιάγκα» – «Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;»

«Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια»

Κ.Καινούργιου σε Α.Μικρούτσικο: «Να πας του χρόνου να δουλέψεις στον Λιάγκα» – «Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;»

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, να κοντράρεται με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο παρουσιαστής στον αέρα λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει. Λέει “επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή”.

Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τα αίματα άναψαν.

«Όταν είχα αρρωστήσει, έβλεπα από το σπίτι μου τον Λιάγκα και εμάς. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το χταπόδι και το χτυπά», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Λιάγκα.

Και η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως αντέδρασε: «Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…».

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα.

«Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί», είπε όλο νόημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.