ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Καρντάσιαν: Η πληθωρική τηλεπερσόνα αποκάλυψε τι είναι εκείνο που την διεγείρει σε έναν άνδρα

«Αν είμαι ερωτευμένη, θα σου χαϊδέψω το φαλακρό κεφάλι»

Κ.Καρντάσιαν: Η πληθωρική τηλεπερσόνα αποκάλυψε τι είναι εκείνο που την διεγείρει σε έναν άνδρα

Η 42χρονη σταρ του ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε τις προτιμήσεις στους άνδρες και προκάλεσε την έκπληξη των χιλιάδων θαυμαστών της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε βόλτα στο Μιλάνο με τις φίλες της Tracy Romulus, Natalie Halcro και Olivia Pierson, όταν αποκάλυψε οτι οι άνδρες που έρχονται στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana, «απλώς δεν κάνουν τσεκ σε πολλά απο τα κουτιά της λίστας μου», με άλλα λόγια δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της.

Η Tracy είπε ότι «υπήρχε μια λίστα», την οποία η Kιμ αποκάλεσε «λίστα αντρών», καθώς ένας παραγωγός ρώτησε αν σκοπεύει να «μοιραστεί δημόσια αυτή τη λίστα».

Η Κιμ κοίταξε τότε το τηλέφωνό της και άρχισε να διαβάζει, απαριθμώντας τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να τη συγκινήσει. «Νούμερο ένα, να με προστατεύει. νούμερο δύο, να παλεύει για μένα, νούμερο τρία, καλή υγιεινή, εννοώ ότι είναι δεδομένο, νομίζω ότι πρέπει απλώς να το αφαιρέσω. Νούμερο τέσσερα, ηρεμία, νούμερο πέντε, να μην έχει προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά, έξι, υπομονετικός, επτά, υποστηρικτικός, πραγματικά χαρούμενος για μένα, επιτυχημένος, καλά δόντια…»

Και στο σημείο αυτό πρόσθεσε με διάθεση εξομολόγησης: «Τα δόντια είναι ένα πράγμα που με ανάβει περισσότερο απο όλα. Όσο πιο ίσια, τόσο πιο πολύ διεγείρομαι», είπε γελώντας και πρόσθεσε «Απλά αστειεύομαι… αν και δεν αστειεύομαι» όπως σημείωσε με νόημα.

Και έπειτα συνέχισε με τη λίστα, «Αυθόρμητος, διασκεδαστικός, οι φίλοι και η οικογένειά μου να τον αγαπούν. Κάποιος που θα μπορεί να είναι πρότυπο για τα παιδιά μου, ειδικά κάποιον που μπορούν να κοιτάξουν τα αγόρια μου . Να μην έχει βαριές αποσκευές, έχω αρκετές. Να είναι ψηλότερος από εμένα, να του αρέσει να γυμνάζεται, άτομο με κίνητρα, ανεξάρτητος που δεν προσκολλάται στους άλλους και κάποιος με καλό γούστο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε την εξομολόγηση, «Όχι φαλάκρα… αλλά δεν ξέρω. Αν είμαι ερωτευμένη, θα σου χαϊδέψω το φαλακρό κεφάλι, ξέρεις τι εννοώ; Αλλά μιλάμε μόνο για τη λίστα τελειότητας μας». Η Olivia αστειεύθηκε «πέτα το μικρόφωνο» με την Kιμ να αναρωτιέται στη συνέχεια, «Πού τον βρίσκουμε (αυτό τον άνδρα)» πριν αρχίσουν να βλέπουν ταινία. Το επεισόδιο ξεκινά στο Μιλάνο, δύο μόλις ημέρες πριν από το σόου μόδας των Dolce & Gabbana, στο οποίο η Κιμ υπηρετεί ως δημιουργική διευθύντρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.