ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι ξεκίνησαν νέα κόντρα: Δείχνουν τις «καυτές» συντρόφους τους πάνω σε τζετ σκι – Ποια «κερδίζει»; (φώτο)

Η αντιπαλότητα τους δεν έχει τέλος ακόμη και στο Instagram

Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι ξεκίνησαν νέα κόντρα: Δείχνουν τις «καυτές» συντρόφους τους πάνω σε τζετ σκι – Ποια «κερδίζει»; (φώτο)

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλτο και τον Λιονέλ Μέσι καθώς και οι δύο δεν έχουν σταματήσει να αναρτούν φωτογραφίες με τις εντυπωσιακές συντρόφους τους.

Αυτή την περίοδο οι δυο τους είναι σε διακοπές με τις οικογένειές τους. Ο Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούζο είναι στις Μπαχάμες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έκαναν στη Σαρδηνία και συνεχίζουν σε άλλη περιοχή της Ιταλίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Αντονέλα Ροκούζο «ανέβασαν» μια φωτογραφία όπου είναι πάνω σε τζετ σκι έτοιμοι να κάνουν την βόλτα τους στα πράσινα νερά του τροπικού συμπλέγματος.

Τον Μέσι αντέγραψε ο Ρονάλντο. Πριν από λίγη ώρα ο Πορτογάλος έβαλε στο Instagram την ίδια φωτογραφία με την Τζορτζίνα και μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like στο Instagram.

Πάντως την περασμένη εβδομάδα η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έβαλε… φωτιά στη Σαρδηνία με τις καυτές τις πόζες και έριξε το Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.