ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει γυμνή κάτω από την ντουζιέρα και… «κολάζει» (φώτο)

Καλύπτει τα γυμνά σημεία του σώματος της με μερικά λουλούδια

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει γυμνή κάτω από την ντουζιέρα και… «κολάζει» (φώτο)

Η Κάιλι Τζένερ έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γυμνές φωτογραφίες, και με κάθε της ανάρτηση βάζει «φωτιά» στα social media.

Η επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram,δεν διστάζει να δείξει το κορμί της και συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την ίδια σε… αισθησιακές πόζες.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών με διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Ανάμεσα σε αυτές, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει, κάνοντας ντουζ, ενώ καλύπτει τα γυμνά σημεία του σώματος της με μερικά λουλούδια.

Δείτε το στιγμιότυπο: 330221278_175520628531368_4886641915336501831_n__1_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.