ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλλιστεία 2023: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση των φιναλίστ – «Το φετινό επίπεδο ξεπερνά κάθε προσδοκία»

Οι προσδοκίες για μια δυναμική θέση της Ελλάδας στα MISS ΥΦΗΛΙΟΣ 2023 είναι πιο ορατή από ποτέ

Καλλιστεία 2023: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση των φιναλίστ – «Το φετινό επίπεδο ξεπερνά κάθε προσδοκία»

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023.

Ο θεσμός όρισε για πρώτη φορά από φέτος μια επιτροπή προκριματικών, την οποία αποτελούσαν ειδικοί επαγγελματίες, που γνωρίζουν τα κριτήρια ομορφιάς αλλά και προσωπικότητας που πρέπει να έχει κάθε φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό.

Μετά την επιλογή των τελικών υποψηφίων: 18 κορίτσια και 12 αγόρια ακολούθησε ένα πλήρες πρόγραμμα διημέρου, στο οποίο υλοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2023, αλλά και η βιντεοσκόπηση των συμμετεχόντων με τα προσωπικά τους βίντεο να συστήνονται στον κόσμο.

Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές, το φετινό επίπεδο των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas ξεπερνά κάθε προηγούμενη χρονιά και οι προσδοκίες για μια δυναμική θέση της Ελλάδας στα MISS ΥΦΗΛΙΟΣ 2023 είναι πιο ορατή από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2023, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στα ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2023,η STAR GS HELLAS 2023, στο ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ.

Ο πρόεδρος των καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης είπε μεταξύ άλλων ότι «Φέτος για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 είναι η χρονιά της Γης, των καρπών και των λουλουδιών. Όλα είναι εμπνευσμένα από εκεί. Το φετινό επίπεδο ξεπερνά κάθε προηγούμενη προσδοκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.