ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάνουν εύκολα πίσω: Τα τρία ζώδια που στην πρώτη δυσκολία εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους

Διαβάστε αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά

Κάνουν εύκολα πίσω: Τα τρία ζώδια που στην πρώτη δυσκολία εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους

Υπάρχουν μερικά ζώδια που από τη φύση τους είναι πολύ υπομονετικά και πεισματάρικα και αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα το πετύχουν με κάθε τρόπο.

Βάζουν πάντα ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους σιγά – σιγά αυξάνουν και βήμα – βήμα πετυχαίνουν πάντα αυτό που θέλουν.

Από την άλλη, υπάρχουν κι άλλοι που στην πρώτη δυσκολία εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους να πετύχουν το στόχο τους και αμέσως νοιώθουν ανίκανοι, με αποτέλεσμα να κάνουν πίσω.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που όσο κι αν προσπαθούν να δουλέψουν τους καταβάλει και έτσι χάνουν τσάμπα πράγματα. Τρεις ειδικά είναι αυτοί που έχουν την τάση να τα παρατούν πολύ εύκολα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια:

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που γενικά κάνουν πολλά όνειρα και έχουν πολλές σκέψεις που αφορούν το μέλλον τους. Ωστόσο, ανήκουν στη κατηγορία των ανθρώπων που με την πρώτη δυσκολία κάνουν πίσω και εγκαταλείπουν τα όνειρά τους.

Κατηγορούν τον εαυτό τους ότι δεν είναι ικανός και για να αναλάβουν ξανά δράση χρειάζονται την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των δικών τους ανθρώπων. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί έντονη κούραση και στους ίδιους αλλά και στα κοντινά τους πρόσωπα, επομένως χρειάζεται κατανόηση και στήριξη και από τις δύο πλευρές.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ζώδια που είναι ανυπόμονα, έτσι δεν δίνουν χρόνο ούτε στον εαυτό τους, ούτε στα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει. Συγκεκριμένα, εάν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν γίνει αυτό που θέλουν, τα παρατούν και μετά παραπονιούνται ότι δεν είναι ικανοί. Γενικότερα δεν θέλουν να ζορίζονται αλλά αντιθέτως προτιμούν να πετυχαίνουν στόχους τους χωρίς όμως να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι άνθρωποι πολύ οργανωτικοί και θέλουν να τα έχουν όλα σε κουτάκια, αναλαμβάνοντας πολλές υποχρεώσεις και παίρνοντας πάνω τους πολλές ευθύνες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές ζητήματα και πρότζεκτ που έχουν αναλάβει, αν δουν ότι τους παίρνουν πολύ χρόνο, τους δυσκολεύουν και τους αποσπούν από άλλα σχέδιά τους να τα αφήνουν πολύ εύκολα και γρήγορα στην άκρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.