ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Καρολίνα Καλύβα για Μπο: «Τι θα με σκοτώσει; – Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα» (βίντεο)

«Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα»

Καρολίνα Καλύβα για Μπο: «Τι θα με σκοτώσει; – Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα» (βίντεο)

Η Καρολίνα Καλύβα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, απάντησε για την σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιο στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend.

«Τι θα με σκοτώσει;» απάντησε για τις σχέσεις της με τον τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα», ήταν τα λόγια της Καρολίνας Καλύβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.