ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρολίνα Καλύβα: Μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο – «Έτυχε να συμβεί»

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα»

Καρολίνα Καλύβα: Μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο – «Έτυχε να συμβεί»

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η οποία θα μεταδοθεί το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο. Μέσα από τους λογαριασμούς του ΣΚΑΪ στα social media κυκλοφορεί ένα πρώτο απόσπασμα με την Καρολίνα Καλύβα να σχολιάζει το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο, όσο η ίδια βρισκόταν σε σχέση με τον Μπο, εκτός ριάλιτι.

Η Καρολίνα Καλύβα μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», να λέει η Καρολίνα Καλύβα στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.