ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατερίνα Καινούργιου: Δικηγόρος την έβγαλε στη «σέντρα» για τις πλαστικές που έχει κάνει – «Είσαστε γελοίος»

«Μακάρι να έκανε κι εκείνος καμία πλαστική. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό»

Κατερίνα Καινούργιου: Δικηγόρος την έβγαλε στη «σέντρα» για τις πλαστικές που έχει κάνει – «Είσαστε γελοίος»

Ένα «κλικ» πιο κάτω έπεσε το επίπεδο τη πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μιας και αντικείμενο συζήτησης ήταν οι αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει και όχι το «ζουμί» του ρεπορτάζ που κάλυπτε.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έβγαλε στη «σέντρα» την ξανθιά παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε, «δεν ξέρω τι έχετε με τους δικηγόρους, αλλά θέλω να σας πω πως μιλάτε με δικηγόρο και όχι πλαστικό»!

Στη συνέχεια, τερμάτισε την κλήση, όμως η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε:

«Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

«Μακάρι να έκανε κι εκείνος καμία πλαστική. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό. Σε έναν πλαστικό μπορεί να είχα μεγαλύτερο σεβασμό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο κ.Θεοδωρόπουλος, είχε βγει στον «αέρα», προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί και φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.