ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Καυτά» φιλιά της Δ.Μπάρκα με τον πρώην της Κ.Καινούργιου, Φ.Τσαγκρίδη – Πάλι καλά που ήταν… «φίλες»! (φωτό)

Τι άλλο θα δούμε σ'αυτή τη ζωή;

«Καυτά» φιλιά της Δ.Μπάρκα με τον πρώην της Κ.Καινούργιου, Φ.Τσαγκρίδη – Πάλι καλά που ήταν… «φίλες»! (φωτό)

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα, στις οποίες ανταλλάσσει φιλιά με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον εγγονό του εφοπλιστή Παναγόπουλου και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούριου!

Να σημειώσουμε ότι η Δ.Μπάρκα δήλωνε «λάτρης» και «κολλητή» της ΚατΚεν!

Δείτε τις φωτογραφίες

https://twitter.com/ttayfortaylor/status/1761713686329094445?ref_src=twsrc%5Etfw

Να σημειώσουμε ότι πριν δύο χρόνια η Καινούριου που είχε έναν μακροχρόνιο, αλλά «άτυχο» δεσμό με τον Φ.Τσαγκρίδη δήλωνε στο Instagram, στο οποίο ανέβασε μία φωτογραφία από τη βιντεοκλήση που είχε με την καλή της φίλη Δανάη Μπάρκα και έγραψε: «Δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί μεταξύ μας. Σ΄αγαπώ φίλη!!! Είσαι ξεχωριστό πλάσμα».

Από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα έκανε repost το story και σημείωσε: «Η αγάπη υπερτερεί. Σκίσε! Σ΄αγαπώ!».

Να διερωτηθεί κανείς πώς κάποιος άντρας επέλεξε την Δ.Μπάρκα και όχι την Κ.Καινούριου;

Κάποιος παλαιός δημοσιογράφος που δεν ζει σήμερα, δυστυχώς, συνήθιζε να λέει σε τέτοιες περιπτώσεις: «Το βίτσιο να το σέβεσαι ως θρησκεία»…

Πριν από λίγο η ΚατΚεν διέκοψε «διπλωματικές σχέσεις» με την Δ.Μπάρκα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.