«Καυτή» αστυνομικός στο OnlyFans: «Έχω μέχρι και 10 προτάσεις γάμου τη μέρα» (φωτό)

H αστυνομικός υποστηρίζει πως κερδίζει περίπου 27 χιλιάδες δολάρια τον μήνα

«Καυτή» αστυνομικός στο OnlyFans: «Έχω μέχρι και 10 προτάσεις γάμου τη μέρα» (φωτό)

Η αλλαγή καριέρας της βγήκε σε… καλό. Μία αστυνομικός από το Κολοράντο φέρεται να εκδιώχθηκε από το Σώμα Ασφαλείας λόγω της δραστηριότητας που είχε στο OnlyFans.

Η 46χρονη Μελίσα Ουίλιαμς, με το ψευδώνυμο «Lieutenant Bella Lexi», πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το OnlyFans και κερδίζει πενταψήφιο ποσό τον μήνα ενώ δέχεται τη μία πρόταση γάμου μετά την άλλη.

«Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν το μετανιώνω καθόλου. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφυγα από την Aστυνομία και περνάω καλύτερα από ποτέ» δηλώνει.

Όπως αναφέρει η New York Post, η πρώην αστυνομικός υποστηρίζει πως κερδίζει περίπου 27 χιλιάδες δολάρια τον μήνα πουλώντας «καυτά» κλικ στη γνωστή πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων στην οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής ως «υπολοχαγός Bella Lexi».

«Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές μου οι οποίοι ξεκάθαρα με αγαπούν καθώς λαμβάνω περίπου 10 προτάσεις γάμου κάθε εβδομάδα» δηλώνει η Μελίσα και δεν κρύβει πως ανάμεσα σε αυτούς είναι μάλιστα και πρώην συνάδελφοί της από την Aστυνομία.

Μεγάλο μέρος από το καυτό υλικό που μοιράζεται είναι με παρτενέρ τον σύζυγό της ο οποίος ωστόσο διατηρεί την ανωνυμία του. «Είναι πράγματα που είχαμε τραβήξει στην ιδιωτική μας σεξουαλική ζωή όλα αυτά τα χρόνια», εξηγεί η Μελίσα που είναι μητέρα δύο παιδιών.

Στο Instagram έχει πάνω από 104 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται επίσης πικάντικα στιγμιότυπα. Η ίδια θεωρεί πως το χόμπι της μπορεί πλέον να τις αποφέρει υψηλές απολαβές και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να εργάζεται 60 ώρες την εβδομάδα και μάλιστα ορισμένες φορές σε επικίνδυνες συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.