ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέιτι Πέρι: αποκαλύπτει πως μετάνιωσε που αρνήθηκε συνεργασία με την Μπίλι Άιλις

«Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψουμε μαζί της γιατί συνεργάζεται μαζί μου στην Unsub Records»

Κέιτι Πέρι: αποκαλύπτει πως μετάνιωσε που αρνήθηκε συνεργασία με την Μπίλι Άιλις

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε πως μετάνιωσε που απέρριψε παλαιότερα μια συνεργασία με την Μπίλι Άιλις για ένα κοινό τραγούδι.

Η δημιουργός του California Gurls γνωστοποίησε πως είχε μια ευκαιρία συνεργασίας με την Άιλις για το κομμάτι της Ocean Eyes, αλλά την απέρριψε θεωρώντας το τραγούδι «βαρετό».

Σε ένα βίντεο στο TikTok, η 38χρονη αποκάλυψε σε μια ομάδα θαυμαστών για τη συνεργασία που θα είχε γεννηθεί, αν είχε αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως είπε η Πέρι, έλαβε ένα μέιλ από κάποιον που έλεγε «χέι, τσέκαρε τη νέα αυτή καλλιτέχνιδα. Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψουμε μαζί της γιατί συνεργάζεται μαζί μου στην Unsub Records».

Την εποχή εκείνη, η Άιλις δεν είχε τη φήμη που έχει σήμερα. «Το τραγούδι λεγόταν ‘Ocean Eyes’ για ένα ξανθό κορίτσι. Και εγώ σκέφτηκα, μπα, βαρετό», παραδέχτηκε η Πέρι.

@1027kiisfm #KatyPerry tells the story of first hearing #BillieEilish’s Ocean Eyes! 😱 #oceaneyes #oceaneyesbillieeilish #katyperryfan #losangeles ♬ original sound – 102.7 KIIS FM

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν ένα «μεγάλο λάθος, τεράστιο λάθος» να προσπεράσει την ευκαιρία αυτή, προτρέποντας τους θαυμαστές της να «μην το αφήσετε αυτό να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο».

Τελικά, το Ocean Eyes έμελλε να γίνει ένα από τα πλέον αγαπημένα κομμάτια της Άιλις, εκτοξεύοντας το άστρο της παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη στιγμή που έγινε τακτική στις κορυφές των τσαρτς, η Άιλις έχει σαρώσει τα βραβεία, με επτά Γκράμι, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το No Time To Die

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.