Κι όμως συνέβη: Γιατρός βρήκε 63 κουτάλια στο στομάχι ασθενή – Ο λόγος που τα… έτρωγε (φωτό)

«Δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο»

Κι όμως συνέβη: Γιατρός βρήκε 63 κουτάλια στο στομάχι ασθενή – Ο λόγος που τα… έτρωγε (φωτό)

Ένα πρωτόγνωσο σκηνικό συνέβη στην Ινδία όταν ένας γιατρός χρειάστηκε να αφαιρέσει 63 κουτάλια από το στομάχι ενός ασθενή, ο οποίος φέρεται να τα κατάπινε για πάνω από ένα χρόνο.

Ο Δρ Rakesh Khuran έκανε τη δίωρη επέμβαση σε 32χρονο άνδρα σε περιοχή της Ινδίας, με τον ασθενή να παραμένει διασωληνωμένος.

«Μετά από περαιτέρω έλεγχο, συνειδητοποιήσαμε ότι τα ξένα αντικείμενα ήταν χαλύβδινα κουτάλια», είπε ο Δρ Khurana στο The National.

Ο ασθενής εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο στομάχι, με τους γιατρούς να πιστεύουν πως πρόκειται για όγκο, όμως οι ακτινογραφίες έδειξαν ένα… σύμπλεγμα ξένων αντικειμένων.

Οι γιατροί έκαναν τομές στην κοιλιά του 32χρονου και έβγαλαν ένα – ένα τα μεταλλικά κουτάλια.

«Ήταν 63 κουτάλια. Ποτέ στη σχεδόν 35χρονη καριέρα μου δεν έχω δει τέτοια περίπτωση… Είναι μια από τις σπάνιες ιατρικές περιπτώσεις», είπε ο χειρούργος.

Η οικογένεια του ασθενή πιστεύει ότι… έφαγε τα κουτάλια ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για εθισμό στα ναρκωτικά σε τοπική κλινική.

Ο 32χρονος, όπως αποδείχθηκε, δεν κατάπινε ολόκληρα τα κουτάλια αλλά πρώτα έβγαζε το οβάλ μέρος του καταπίνοντας μόνο τις λαβές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.