ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιμ Καρντάσιαν: Ενημερωνόταν για τις πωλήσεις του sex tape της που… δεν ήθελε να κυκλοφορήσει

Η μητέρα της είδε τις δύο ερωτικές ταινίες και επέλεξε ποια τελικά θα κυκλοφορούσε

Κιμ Καρντάσιαν: Ενημερωνόταν για τις πωλήσεις του sex tape της που… δεν ήθελε να κυκλοφορήσει

Τo sex tape της Kim Kardashian και του Ray J, πίσω στο μακρινό 2007 είχε προκαλέσει πάταγο στην κοινή γνώμη και την show bizz.

Ένα email της Vivid Entertainment Steve Hirsch με ημερομηνία 1 Μαΐου 2007, φαίνεται να ενημερώνει την Kim ότι η κασέτα είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας, 1.255.578,50 δολαρίων, που προέρχονται από πωλήσεις DVD.

Το υλικό κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007 και η Kim υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007, εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε στις 27 Απριλίου 2007. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η Kim έλαβε το email από τη Vivid σχετικά με τους αριθμούς πωλήσεων.

Ο Ray J είπε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ότι η Kim υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή, και μάλιστα παρήγαγε το συμβόλαιό του με μια λίστα με τις σεξουαλικές ταινίες, λέγοντας ότι η Kim έγραψε τη λίστα απογραφής. Έχει επίσης ένα γράμμα από αυτήν και είπε ότι έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο γραφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της εταιρείας έχει μιλήσει ανοιχτά για τη συμφωνία στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς την «δύσκολη» επειδή λέει ότι η Kim πραγματικά δεν ήθελε να βγει η κασέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.