ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιμ Καρντάσιαν – Κάιλι Τζένερ: Ποζάρουν φορώντας τα μπικίνι τους και «μαγνητίζουν» τα βλέμματα (φώτο)

Διατηρούν δύο από τα πιο δημοφιλή προφίλ στο Instagram

Κιμ Καρντάσιαν – Κάιλι Τζένερ: Ποζάρουν φορώντας τα μπικίνι τους και «μαγνητίζουν» τα βλέμματα (φώτο)

Κάθε ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν και της Κάιλι Τζένερ στο Instagram γίνεται viral, αφού διατηρούν δύο από τα πιο δημοφιλή προφίλ της πλατφόρμας και ”αναστατώνουν” τους followers με τις φωτογραφίες τους.

Οι φωτογραφίες δε, με μαγιό, συγκεντρώνουν πολλά likes παραπάνω, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αποκαλυπτικές και «μαγνητίζουν» τα βλέμματα.

Σε πρόσφατη δημοσίευση της Κιμ Καρντάσιαν, οι διάσημες αδερφές ποζάρουν μαζί και όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση απέσπασε πάνω από μισό εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα που η 41χρονη έκανε το post.

Μέσα από το προφίλ της, η Καρντάσιαν ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με εκείνη και τη Τζένερ να λιάζονται και να ποζάρουν φορώντας μαύρα μπικίνι μαγιό.

Καθισμένες αντικριστά, Κάιλι και Κιμ φωτογραφίζονται στον ήλιο, αναδεικνύοντας τα γυμνασμένα σώματά τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησης,  η Κιμ έγραψε «δίδυμες ψυχές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.