
Η Κλαυδία μίλησε στις κάμερες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής για την εμπειρία της στην Ελβετία, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά της. Μάλιστα, όπως είπε θα ήθελε να βρεθεί ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού, διεκδικώντας την πρωτιά.
Υπενθυμίζεται πως η Κλαυδία κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στη Eurovision του 2025.
«Εγώ όσο περνάει ο καιρός, γυρνάω συνέχεια πίσω στις μέρες της Ελβετίας. Μου λείπει πάρα πολύ, αλλά μένει σαν όμορφη ανάμνηση», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην ομάδα που δούλεψε μαζί της και τη στήριξε σε όλη την πορεία προς τη σκηνή της Eurovision, η Κλαυδία αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για επανένωση.
«Με το που τελειώσαμε την πορεία μας εκεί, ήταν τόσο ωραίο και έντονο και διαφορετικό αυτό που ζήσαμε.
Το πρώτο πράγμα που είπαμε, η ίδια ομάδα όπως είμαστε, ήταν “τα λέμε σε δυο-τρία χρόνια να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και μια νίκη”», σημείωσε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η εμπειρία τους έχει ήδη γεμίσει με περηφάνια.
«Εμείς νιώθουμε ήδη νικητές από όλο αυτό, γιατί τα μηνύματα που λάβαμε εκεί, αλλά και μετά η στήριξη που πήραμε, είναι για να νιώθεις νικητής», είπε χαρακτηριστικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.