«Κόλασε» το GNTM η Mary Vitinaros: «Μου έφυγε το σαγόνι» – Χαμός στο Twitter (φώτο-βίντεο)

«Είναι το Golden Pass, το Power Pass και το Fuel Pass μαζί!»

«Κόλασε» το GNTM η Mary Vitinaros: «Μου έφυγε το σαγόνι» – Χαμός στο Twitter (φώτο-βίντεο)

Τα βλέμματα όλων «μαγνήτισε» η Mary Vitinaros η οποία κατέφθασε στο GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης, λαμπερή, φρέσκια και έτοιμη να βοηθήσει τις κοπέλες στον κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Η Mary Vitinaros, το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, καθώς θα παίξει ενεργό ρόλο ως model instructor, προσφέροντας τις συμβουλές της στις πόζες και μαθαίνοντας στα 21 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού ομορφιάς τα μυστικά του modelling. Εξάλλου, όπως δήλωσε ήθελε πάντα να είναι στο GNTM.

Η γεννημένη στην Αυστραλία από Έλληνα πατέρα έχει σπουδάσει οικονομικά, ωστόσο την κέρδισε εδώ και χρόνια ο χώρος του μόντελινγκ.

Η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε τη Mary ή Maria, όπως τη φωνάζει η γιαγιά της, με τα καλύτερα λόγια, όπως έκαναν στη συνέχεια κι ο Τάσος Σοφρωνίου με τον Γιώργο Καράβα.

Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την πανέμορφη Mary που τους ζήτησε ως αντάλλαγμα για τις πόζες που θα τις μάθει, να της μάθουν καλά ελληνικά.

Η πρώτη της… αποστολή ήταν να ποζάρει για το κόνσεπτ της φωτογράφησης, που έκρινε την τελική επιλογή των μοντέλων για την είσοδό τους σπίτι του GNTM 5, δίνοντάς έμπνευση. Το κόνσεπτ ήθελε τα κορίτσια να ποζάρουν με τον αέρα ζάμπλουτης που κάνει γυμναστική επιλέγοντας οι ίδιες το όργανο της αρεσκείας τους.

Μόλις τα κορίτσια κατέφτασαν στο σετ, έμειναν με το στόμα… ανοιχτό! «Είναι σαν να προσγειώθηκε για εμάς ένα μοντέλο της Victoria’s Secret! Μοντελάρα!» είπαν ενθουσιασμένες οι παίκτριες.

Η Mary Vitinaros έδειξε στα επίδοξα Greece’s Next Top Models τα μυστικά του μόντελινγκ, ποζάροντας όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή με τις ιδανικές αναλογίες, ατελείωτα πόδια, τα ξανθά της μαλλιά και τα γαλαζοπράσινα μάτια της δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε φυσικά από τους χρήστες του Twitter.

Το Twitter καλωσόρισε το new entry στο ριάλιτι με επιφωνήματα θαυμασμού για την εντυπωσιακή του εμφάνιση και οι χρήστες χάρηκαν που είδαν επιτέλους… ένα αληθινό μοντέλο στο ριάλιτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.