Κόντρα ανάμεσα σε Κάνιε Γουστ και Τζίτζι Χαντίντ

Ο ράπερ δημοσίευσε screenshot από σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ

Κόντρα ανάμεσα σε Κάνιε Γουστ και Τζίτζι Χαντίντ

Μια κόντρα που κανείς δεν περίμενε μεταξύ του Κάνιε Γουέστ και της Τζίτζι Χαντίντ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στα social media.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του ράπερ φορώντας μπλούζα που έγραφε «White Lives Matter», η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων και του γνωστού μοντέλου.

Τώρα η Τζίτζι Χαντίντ σε σχόλιο της στο Instagram κατηγόρησε τον Κάνιε Γουέστ ότι δεν σεβάστηκε διάσημο σχεδιαστή Virgil Abloh που έφυγε πέρσι από την ζωή καθώς «τα έβαλε» με την αγαπημένη του συντάκτρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson (η οποία σχολίασε αρνητικά τον 45χρονο καλλιτέχνη για την μπλούζα «White Lives Matter» ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

O ράπερ που πρόσφατα άλλαξε το όνομά του σε «Ye» δημοσίευσε screenshot από το σχόλιο της Χαντιντ, στο Instagram ξεσπώντας εναντίον της: «Τζίτζι είσαι μια προνομιούχος ”Κάρεν”. Γεννήθηκες με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα σου», έγραψε στην ανάρτηση του ο Κάνιε Γουεστ.

«Είσαι ζόμπι. Μιλάς εδώ, αλλά δεν μίλησες όταν απήγαγαν την κόρη μου στα γενέθλιά της», αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί τον Ιανουάριο όταν δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι γενεθλίων της 4χρονης κόρης του με την Κιμ Καρντάσιαν στο Σικάγο  – το οποίο η Κιμ και άλλα μέλη της οικογένειάς της έχουν αρνηθεί.

Η 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ δεν έχει απαντήσει ακόμη στα τελευταία σχόλια του Γουέστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.