Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κώστας Φραγκολιάς: «Στο “Happy Day” δεν είμαστε και οι πιο καλοπληρωμένοι» (βίντεο)

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι είναι μόνος μετά τον χωρισμό από την επιχειρηματία, Δώρα Πατσιώτη

Κώστας Φραγκολιάς: «Στο “Happy Day” δεν είμαστε και οι πιο καλοπληρωμένοι» (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής του Κ.Τσουρού μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στα πλάνα των δηλώσεων που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε στο Happy Day, στην υποκριτική και στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στο Happy Day είμαι 11 χρόνια. Ο καθένας θέλει να κάνει κάτι μόνος του.

Με καλύπτει το Happy Day, θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα άσχετα αν έχω προτεραιότητα πιο πολύ την υποκριτική.

Φέτος μου έκατσε να είμαι και στη σειρά Ηλέκτρα στην ΕΡΤ1.

Εγώ στο Happy Day νιώθω σαν να εκφράζω τον μέσο τηλεθεατή που δεν συγκλίνει προς μία πλευρά. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Από τις αρχές, δεν ήμουν πολύ με τα νούμερα. Εμείς κοιτάμε να περνάμε καλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο Happy Day δεν είμαστε και οι πιο καλοπληρωμένοι. […] Εννοείται ότι έχει τύχει να μου κάνουν σχόλια.

Ακούω κάθε σχόλιο, κάθε γνώμη είναι σεβαστή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι είναι μόνος μετά τον χωρισμό από την επιχειρηματία, Δώρα Πατσιώτη.

«Δεν ενοχλήθηκα όταν συζητήθηκε η σχέση μου στο Happy Day. Δεν προέβαλα τη σχέση μου πολύ.

Θεωρώ αυτονόητο να συζητηθεί ο χωρισμός μου εφόσον είχε αναφερθεί η σχέση μου και τηλεοπτικά. Με κάποιες από τις σχέσεις μου μιλάω.

Δεν ψάχνομαι για νέα σχέση, θέλω ηρεμία. Μου αρέσει αυτή η ηρεμία τώρα», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.