ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα βαμμένα νύχια του έγιναν viral (φώτο)

Η φωτογραφία κάνει τον γύρω του διαδικτύου στα social media

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα βαμμένα νύχια του έγιναν viral (φώτο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου, δείχνοντας και πάλι την αγάπη του για τα μαχητικά αθλήματα και έγινε viral μέσα από την φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Οι σούπερ σταρ φωτογραφήθηκαν σαν να είναι έτοιμοι να παλέψουν. Οι φανς του Πορτογάλου, πάντως, στάθηκαν περισσότερο στα βαμμένα νύχια του ποδοσφαιριστή της Αλ Νασρ.

«Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;», έγραψε ένας χρήστης των social media.

«Aυτό είναι σίγουρα δουλειά τους Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία», πρόσθεσε ένας άλλος, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που υποστηρίζουν ότι τα βαμμένα νύχια είναι έργο της κόρης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.