ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέφυγε ο Άλεκ Μπάλντουιν: Η «πλακίτσα» & τα «ισπανικά» λίγους μήνες μετά την τραγωδία στο «The Rust» (βίντεο)

«Λεονέττα! Λεονέττα! Φτάνει! Τα σκυλιά! Φτάνει, αρκετά!»

Ξέφυγε ο Άλεκ Μπάλντουιν: Η «πλακίτσα» & τα «ισπανικά» λίγους μήνες μετά την τραγωδία στο «The Rust» (βίντεο)

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δέχθηκε επικρίσεις, επειδή συνελήφθη μεταξύ άλλων να φωνάζει σε έναν υπάλληλό του στα ισπανικά κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram με τον Γούντι Άλεν χθες Τρίτη.

Ο Μπάλντουιν έπαιρνε συνέντευξη από το σκηνοθέτη σε ζωντανή σύνδεση, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψαν πολλά τεχνολογικά ζητήματα, με την ασύρματη σύνδεση προφανώς να σταματά πολλές φορές.

Αφού η οθόνη πάγωσε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Μπάλντουιν σηκώθηκε από τον καναπέ και ακούστηκε να φωνάζει σε κάποιον εκτός οθόνης στα ισπανικά, κάτι που αργότερα μεταφράστηκε… ότι ζητούσε από τα σκυλιά να σταματήσουν να γαβγίζουν.

«Λεονέττα! Λεονέττα! Φτάνει! Τα σκυλιά! Φτάνει, αρκετά!» φώναξε ο Μπάλντουιν που μπέρδεψε και διασκέδασε τους θεατές στο διαδίκτυο, με τους Ισπανόφωνουνς να λένε ότι δυσκολεύονταν να καταλάβουν τι έλεγε ο Μπάλτουιν και πολλούς άλλους να υπενθυμίζουν την τραγωδία του περασμένου Οκτωβριου στα γυρίσματα της ταινίας The Rust.

«Η ανεξήγητη συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν στο Instagram Live, η παρακολούθηση καθώς ο Γούντι χάνει το Wi-Fi και, στη συνέχεια το γεγονός οτι σηκώνεται να φωνάξει κάτι στα ισπανικά που δεν μπορώ να καταλάβω ως Ισπανόφωνος είναι το νέο πιο αστείο πράγμα που έχει κάνει ποτέ ο Άλεκ Μπάλντουιν», έγραψε στο Twitter ο ισπανόφωνος κωμικός συγγραφέας, Αλέξις Περέιρα.

«Ήμουν πολύ περίεργος γι’ αυτό, οπότε το έβαλα εγκαίρως για να δω τον Άλεκ Μπάλντουιν να φωνάζει στην οικονόμο του στα ισπανικά για να διορθώσει τη σύνδεση wi-fi του Γούντι Άλεν», έγραψε ο δημοσιογράφος Ματ Τζέικομπς.

«Γιατί συμβαίνει αυτή η συνέντευξη και γιατί ο Άλεκ φοράει καπέλο για αυτήν;», έγραψε η Λόρα Μπάσετ στο Twitter. «Μια καταραμένη συνέντευξη», δήλωσε ένας άλλος χρήστης, την ώρα που ορισμένοι σχολίασαν «Και είπαν ότι η κωμωδία πέθανε!!!!!»

Ο Γούντι Άλεν και ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησαν για τη σκηνοθετική καριέρα του πρώτου και την επόμενη ταινία του. Ωστόσο, ο Άλεν έδειξε ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όσον αφορά τη σκηνοθεσία και οτι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει. «Η συγκίνηση έχει φύγει» είπε

Ο 64χρονος Μπάλντουιν δέχτηκε πυρά όταν είπε ότι έπαιρνε συνέντευξη από τον 86χρονο σκηνοθέτη, ειδικά καθώς η έρευνα για τον πυροβολισμό της αείμνηστης συναδέλφου του στο φιλμ “Rust” Αλίνα Χάτσινς τον περασμένο Οκτώβριο παραμένει σε εξέλιξη.

«Λες και η καριέρα του Μπάλντουιν δεν κρέμεται ήδη από μια κλωστή. Τι ανόητος τρόπος να την καταστρέψεις εντελώς», είπε κάποιος πριν μεταδοθεί η συνέντευξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θυμάστε όταν ο Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κυριολεκτικά ένα μέλος του καστ πέρυσι, αντιμετώπισε μηδενικές επιπτώσεις και τώρα… προωθεί μια ειδική συνέντευξη που κάνει με τον… Γούντι Άλλον;» σχολίασε κάποιος. «Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.