ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Ξεσάλωσε» στη Μύκονο η Τραϊάνα Ανανία – Ανέβηκε στο τραπέζι με μίνι φόρεμα (βίντεο)

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και... έκανε αισθητή την παρουσία της

«Ξεσάλωσε» στη Μύκονο η Τραϊάνα Ανανία – Ανέβηκε στο τραπέζι με μίνι φόρεμα (βίντεο)

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Μια γυναίκα που σίγουρα δεν περάνει απαρατήρητη, όπου κι αν βρεθεί, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στη Μύκονο, πάνω σε ένα τραπέζι και χορεύει! Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία βρέθηκε στο νησί των Ανέμων κι έκανε… αισθητή την παρουσία της, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Η γνωστή ηθοποιός – τραγουδίστρια βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου βγήκε να διασκεδάσει και σε τρέλα κέφια δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωί. Ντυμένη με σέξι κοντό μαύρο φόρεμα πήγε στο κλαμπ Baos στην Μικρή Βενετία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε πάνω στο τραπέζι να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς ξένων επιτυχιών με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων που έχουν καρφωθεί στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Όταν το ρίχνει στο χορό, το κάνει με πάθος. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έγινε viral για τις χορευτικές της επιδόσεις στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας»!

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.